Loading, please wait...

Κατασκευή e-shop υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών με τα πιο σύγχρονα εργαλεία της αγοράς

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας και κάντε πωλήσεις όλο το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του e-shop σας με έμφαση στην άριστη λειτουργικότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την παροχή της βέλτιστης εμπειρίας στους πελάτες σας.

Φροντίζουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το e-shop της επιχείρησής σας με τρόπο που όχι μόνο θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, αλλά θα έχει την δυνατότητα να πουλήσει τα προϊόντα σας σε αυτούς. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες στην λειτουργικότητά και στον βασικό σχεδιασμό, είναι και αυτά που θα κάνουν την διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εύκολο & Γρήγορο Checkout
 • Δημοφιλής τρόποι πληρωμής & σύνδεση με τράπεζα
 • Διασύνδεση με ERP
 • Διασύνδεση με Courier
 • Διασύνδεση με πλατφόρμες email marketing
 • Σύνδεση με Google Analytics
 • Πολύγλωσση υποστήριξη
 • Εμπειρία και διεπαφή χρηστών
 • Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου 360⁰ CMS
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας
 • Ασφάλεια συναλλαγών
 • Search Engine Optimization
 • Σύνδεση με ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών
 • Προσφορές, εκπτώσεις & κουπόνια
 • Φιλτράρισμα προϊόντων
 • Έξυπνο καλάθι αγορών
Custom B2B & B2C e-shop

Μοναδικότητα στην κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος λιανικής ή χονδρικής πώλησης που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή eshop χονδρικής Β2Β ή λιανικής B2C, με μοναδική εμφάνιση και παρουσίαση των προϊόντων σας, ούτως ώστε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη, με απώτερο σκοπό, να τον μετατρέψουμε σε πελάτη.

Διαμορφώνουμε για σας ένα φιλικό περιβάλλον διαχείρισης του online καταστήματος για να έχετε πάντα τον έλεγχο. Με εύκολη και εξατομικευμένη διαχείριση σε κατηγορίες, προϊόντα, εκπτώσεις, παραγγελίες και πληρωμές σας δίνουμε τα εργαλεία να απογειώσετε τις δυνατότητες του καταστήματός σας.

Oι λειτουργίες και οι δυνατότητες σε έναν custom σχεδιασμό eshop δεν περιορίζονται. Μπορείτε να εντάξετε οποιαδήποτε λειτουργία πιστεύετε ότι θα βοηθήσει την επιχείρησή σας έτσι ώστε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Responsive σχεδιασμός

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με responsive σχεδιασμό αποτελεί μια αναγκαιότητα της εποχής μας

Ο responsive σχεδιασμός αποτελεί μια παραμετροποίηση η οποία θα κάνει την ιστοσελίδα σας να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα μεγέθη οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι από οποιαδήποτε συσκευή και αν επισκεφτεί ένας καταναλωτής το eshop σας (κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, τηλεόραση) το περιεχόμενο θα είναι πλήρως ορατό.

Κάτι τέτοιο φυσικά θα εξασφαλίσει μια άριστη εμπειρία στους επισκέπτες σας και θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεών σας. Άλλωστε μια ιστοσελίδα που δεν έχει responsive design, μπορεί να κουράσει τον επισκέπτη με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει πριν ολοκληρώσει την επιθυμητή ενέργεια.

Ταχύτητα, αξιοπιστία & ασφάλεια

Με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και του one page checkout ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τις αγορές του όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται

Σε κάθε κατασκευή e-shop που αναλαμβάνουμε δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας και γενικά της περιήγησης ενός χρήστη σε κάθε επιμέρους ενότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές μεθόδους, θα εξασφαλίσουμε της υψηλότερες ταχύτητες ακόμη και αν το e-shop σας περιλαμβάνει χιλιάδες προϊόντα.

Το one page checkout, η ολοκλήρωση αγοράς σε ένα βήμα δηλαδή, πρόκειται για μια λειτουργία στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα που επιτρέπει τους πελάτες να ολοκληρώσουν τις αγορές τους χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώνουν φόρμες σε διάφορα βήματα. Το βασικότερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης λειτουργίας είναι οι επισκέπτες να μην χρειάζεται να περάσουν μια ολόκληρη διαδικασία προκειμένου να καταφέρουν να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν.

Τέλος για κάθε e-shop που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε ένα πιστοποιητικό SSL που θα εξασφαλίσετε την μέγιστη προστασία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ενώ ταυτόχρονα θα παρέχετε στους πελάτες σας ένα αίσθημα ασφαλείας στις συναλλαγές τους.

Πουλήστε εύκολα τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο

Οι καταναλωτές αγοράζουν διαδικτυακά κάθε ώρα της ημέρας όπου και εάν αυτοί βρίσκονται. Ψάχνουν προϊόντα από διάφορες ιστοσελίδες και συγκρίνουν, κάνοντας τελικά την καλύτερη για αυτούς επιλογή.

Το e-shop σας θα τους πείσει πως εσείς είστε η ιδανικότερη επιλογή, καθώς θα αποδίδει αξιοπιστία. Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση και η λειτουργικότητα του, θα το κάνουν εύχρηστο, πετυχαίνοντας τον στόχο του... να πουλάει τα προϊόντα σας!