ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Υπηρεσίες

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Επαγγελματικός σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων με το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο μοναδικός σχεδιασμός που κάνουμε μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Για να εξασφαλίσετε την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να το βελτιστοποιήσετε και να προσελκύσετε περισσότερους καταναλωτές με αποτέλεσμα τις παραγγελίες των προϊόντων σας.

UI/UX Design

Είμαστε οι ειδικοί όταν πρόκειται για web παρουσιάσεις και ο σχεδιασμός μας είναι πάντα φιλικός προς το χρήστη. Θέλουμε οι επισκέπτες να ερωτευτούν τον website σας και τελικά να γίνουν νέοι πελάτες σας.

Προσαρμοσμένο CMS

Δημιουργούμε websites που προσφέρουν λύσεις υψηλότερης απόδοσης και επεκτασιμότητας σε σχέση με ένα έτοιμο CMS. Αναπτύσσουμε websites που είναι ιδανικά για την επιχείρησή σας και σας δίνουν τη δυνατότητα με τον Πίνακα Ελέγχου που είναι ειδικά προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας να δώσετε στους χρήστες πλούσια σε περιεχόμενο αποτελέσματα.

Σχεδιασμός εντύπων

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών γραφικού σχεδιασμού που καλύπτουν όλες τις οπτικές επικοινωνιακές σας ανάγκες.

Λογότυπα

Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό λογότυπου, είτε για ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας ενός brand, η ομάδα μας ερευνά πάντα διεξοδικά και επιμελώς πριν και κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, προκειμένου να χτιστεί σωστά και στρατηγικά η οπτική του επικοινωνία.

SEO & Μάρκετινγκ

Χρησιμοποιούμε τρόπους βελτίωσης της προβολής της επιχείρησής σας με καινοτόμες στρατηγικές έτσι ώστε να προσεγγίσουμε το κοινό σας. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google, εάν δηλαδή ο ιστότοπος έχει σωστή δομή SEO ή όχι. Για εμάς αυτό αποτελεί προτεραιότητα.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Όταν φιλοξενείτε την ιστοσελίδα σας μαζί μας, έχετε πολύ περισσότερα από μια απλή φιλοξενία. Υπηρεσίες Web Hosting προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στην υψηλή uptime, ταχύτητα, ασφάλεια και καταπληκτική υποστήριξη.

E-mail Marketing

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη λίστα των συνδρομητών σας μέσω μιας βελτιστοποιημένης στρατηγικής μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Email Marketing είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ που σας βοηθά να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη με το ακροατήριό σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Σχεδίαση για κινητές συσκευές

Μπορούμε να σχεδιάσουμε website για κινητές συσκευές που είναι παρόμοια με τις εφαρμογές. Η επίσκεψη σε έναν ιστότοπο για κινητά θα πρέπει να είναι τόσο καλή όσο και εξατομικευμένη όπως η χρήση των καλύτερων εφαρμογών και αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις εφαρμογές.

Social Media Καμπάνιες

Τα Social Media διαδραματίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε και μοιράζουμε πληροφορίες online. Το επίπεδο αλληλεπίδρασης των κοινωνικών μέσων εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες των πελατών μας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ?

EN ENGLISH
ΚΛΕΙΣΙΜΟ