ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημιουργούμε
ψηφιακές εμπειρίες

//ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πολλοί μπορούν να φτιάξουν έναν ιστότοπο, αλλά εμείς δημιουργούμε ισχυρά, σταθερά και πλήρη επεκτάσιμα επιχειρηματικά εργαλεία

Είμαστε μικροί αλλά ισχυροί, κάνουμε αυτό που αγαπάμε, προσπαθούμε για το καλύτερο, δουλεύουμε με μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και ποτέ δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα σχέδια.

Δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την εταιρική σας ταυτότητα, λύσεις έντυπου σχεδιασμού, καινοτόμες προσαρμοσμένες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Μελέτη

Ξεκινάμε πάντα ένα νέο έργο με τον ίδιο τρόπο: θέτοντας σωστές ερωτήσεις. Πιστεύουμε ότι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου σας είναι να ξεκινήσετε κατανοώντας την εταιρεία σας και το όραμά σας από μέσα προς τα έξω. Τότε μόνο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ένα επιτυχημένο έργο.

Σχεδιασμός

Αγαπάμε το σχεδιασμό. Αλλά ο καλός σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από μια ελκυστική αρχική σελίδα. Ξεκινά με το λογότυπο και τους στόχους που βάζεται. Οργανώνουμε. Δίνουμε προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε το σχεδιασμό για να μεταμορφώσουμε το όραμά σας σε κάτι συναρπαστικό.

Ανάπτυξη

Όλοι γνωρίζουμε ότι να γράφεις κώδικα δεν είναι σέξι, αλλά εξυπηρετεί έναν μεγάλο σκοπό: λειτουργεί ως το θεμέλιο για την ιστοσελίδα σας και διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην επιτυχία του. Είμαστε υπερήφανοι για τη γραφή καθαρού κώδικα, φιλικού προς το web XHTML & CSS, διασφαλίζοντας την επιτυχία του site σας.

Προώθηση

Η δημιουργία ενός νέου site είναι ένα τεράστιο βήμα για κάθε εταιρεία. Καλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε το site σας να κάνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Η εμπειρία μας στο SEO διασφαλίζει ότι το site σας θα είναι υψηλά στις μηχανές αναζήτησης και σας εκπαιδεύουμε για να είναι το site φρέσκο κι ενημερωμένο.

// ΟΜΑΔΑ
Co Founder / Web Designer

Παναγιώτης Χρέππας

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και εντύπων, ο Παναγιώτης είναι το πρόσωπο για τη δημιουργία κορυφαίων, κομψών και τέλειων σχεδίων για όλο το φάσμα των επιχειρήσεων.

Είναι ένας επαγγελματίας, ο οποίος είναι σε θέση να φέρει σε πέρας επιτυχημένα έργα από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωσή τους, ακολουθώντας όλα τα βήματα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Δεξιότητες

HTML5

CSS3

PHOTOSHOP

Follow:
Web developer / Programmer

Σταμάτης Τσαγκιάς

Ο Σταμάτης έχει τις ικανότητές στο να γράφει κώδικα και να εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού για να δημιουργεί εφαρμογές ιστοσελίδων που πάντα υπερβαίνουν τα υψηλά πρότυπα.

Με σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, ο Σταμάτης είναι το πρόσωπο που μεταμορφώνει όμορφα σχέδια σε πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες για όλες τις συσκευές και ανάγκες του κάθε πελάτη.

Δεξιότητες

PHP

JAVA SCRIPTS

SQL

Follow:

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ?

EN ENGLISH
ΚΛΕΙΣΙΜΟ