ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
//ΣΧΕΤΙΚΑ
το σχεδιασμό
Ποιοί είμαστε

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχετικές με το διαδίκτυο

Δημιουργικοί, μεθοδικοί και τελειομανείς με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

1. Μελέτη

Ξεκινάμε πάντα ένα νέο έργο με τον ίδιο τρόπο: θέτοντας σωστές ερωτήσεις. Πιστεύουμε ότι το κλειδί για την επίτευξη του στόχου σας είναι να ξεκινήσετε κατανοώντας την εταιρεία σας και το όραμά σας από μέσα προς τα έξω. Τότε μόνο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ένα επιτυχημένο έργο.

2. Σχεδιασμός

Αγαπάμε το σχεδιασμό. Αλλά ο καλός σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από μια ελκυστική αρχική σελίδα. Ξεκινά με το λογότυπο και τους στόχους που βάζεται. Οργανώνουμε. Δίνουμε προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε το σχεδιασμό για να μεταμορφώσουμε το όραμά σας σε κάτι συναρπαστικό.

3. Ανάπτυξη

Όλοι γνωρίζουμε ότι να γράφεις κώδικα δεν είναι σέξι, αλλά εξυπηρετεί έναν μεγάλο σκοπό: λειτουργεί ως το θεμέλιο για την ιστοσελίδα σας και διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην επιτυχία του. Είμαστε υπερήφανοι για τη γραφή καθαρού κώδικα, φιλικού προς το web XHTML & CSS, διασφαλίζοντας την επιτυχία του site σας.

4. Προώθηση

Η δημιουργία ενός νέου site είναι ένα τεράστιο βήμα για κάθε εταιρεία. Καλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε το site σας να κάνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Η εμπειρία μας στο SEO διασφαλίζει ότι το site σας θα είναι υψηλά στις μηχανές αναζήτησης και σας εκπαιδεύουμε για να είναι το site φρέσκο κι ενημερωμένο.

Σχεδιασμός με πάθος
Πιστεύουμε στα όνειρά σου

Βασική φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε ιστοσελίδες με εξαιρετική σχεδίαση έτσι ώστε να έχουν αποτέλεσμα οι πελάτες μας.
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία κάθε έργου εξαρτάται από τη χρήση καινοτόμων λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών, καθώς και από τη σωστή υποστήριξη κατά την ανάπτυξη του έργου.
Έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα με εξαιρετικά αποτελέσματα που η πλειοψηφία τους είναι πολύπλοκη και απαιτητική.

COUNTING
0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ
0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΦΕ
0
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
//ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι Υπηρεσίες μας

Τι κάνουμε καλύτερα

Αναπτύσσουμε μία μεγάλη ποικιλία από ψηφιακές υπηρεσίες, προωθώντας προϊόντα και επιχειρήσεις μέσα από τις ιστοσελίδες τους και την δικτυακή διαφήμιση, ώστε να προσεγγίσουν στοχευμένο κοινό μέσω αποτελεσματικών τρόπων.

HTML5
95%
GRAPHICS
80%
PHP
90%
JAVA SCRIPTS
75%
LOGOS
92%
//ΕΡΓΑ
//ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία

Ας κάνουμε κάτι μεγάλο μαζί!

Τηλέφωνο

+30 210 6854482

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ?

EN ENGLISH
ΚΛΕΙΣΙΜΟ